עיקצוצים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

13/12/2011 | 14:10 | מאת: צופיה

אובתנתי בפיברומיאלגיה וזה כשלושה תודשים נחתה עלי תופעה חדשה--עיקצוצים בכל הגוף--אני מרגישה כמו רשת חשמלית שזורמת בכל הגוף שלי, מסביב לעפעפיים ,בקצה האף, בלוע בגרון, מסביב לשפתים, לאורך הידיים והרגליים, באיבר המין ,מתחת לבית השחי.... זה מיתגבר כתגובה להיתרגשות או לתגובה חרדתית. שללנו בעייה נוירולוגית---אני נוהגת ואין לי בעיןת שיווי משקל,אז הרופאה קבעה ל לקחת לוריוון להרגעה. זה לא עוזר לי בכלל לגבי התופעה. הצילו!

20/12/2011 | 09:58 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום צופיה התלנות שאת מתארת מתאימות לפיברומיאלגיה עם מרכיב של סטרס נפשי. ואת צריכה טיפול לפיברומיאלגיה.. טיפול תרופתי כגון אלטרולט, ליריקה וסימבלטה יעילים בתופעות אלא. יש לדבר עם הרופא שמטפל בך בקשר לפיברומיאלגיה וגם ניתן לשקול גם יעוץ פסיכולוגי לטיפול בחרדה וסטרס. בברכה

24/09/2013 | 10:05 | מאת: ורד

בס"ד. אני סובלת מתופעות מאד דומות לאלה של צופיה.. כל הגוף שלי מצומרר, גם הראש, וכולי מגרדת... שללנו בעיות עור ואלרגיות... מה זה יכול להיות? 3 חודשים אני ככה, ואף רופא לא יודע מה יש לי.... או מה זה יכול להיות...

מנהל פורום פיברומיאלגיה