האם אני סובלת מפיברו?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

12/12/2011 | 18:43 | מאת: אביטל

שלום לך דר אני בת 52 וסובלת כשנה מכאבים באיזור החזה השמאלי והשכם השמאלי ויד שמאל ולחץ במרכז הסרעפת ,עשיתי בדיקות רבות שחוץ משומנים בדם היו תקינות ומעט יתר לחץ דם שמטופל בנורמיטן, למרות שעברתי בירור קרדיאולוגי שיצא תקין מלבד פעימות מוקדמות אקו תקין ומיפוי לב תקין הקרדיאולוג סבור שאני יעשה צנתור בכדי להוריד מהחרדה שפיתחתי בעקבות הכאבים האם אני סובלת מפיברו ? הרופא משפחה שלי נתן לי הפניה לבקשתי למרפאת ראומטולוגיה באיכילוב לעוד חודש, מה דעתך האם הכיוון נכון או שאני סובלת מחרדה ,כי יש לי גם דופק מואץ לפעמים אך אני סובלת גם ממיגרנות לחצים ברקות ןבפנים וכאבים באגן היריכיים לא יודעת איזה תרופה לקחת אלרגית לקודאין ולאופטלגין. בתודה מראש המודאגת.

13/12/2011 | 13:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אביטל מכיוון שיש כאבים בבית החזה וגםבאגן, כדאי להיבדק אצל ראומטולוג. יתכן ומדובר בפיברומיאלגיה בקונטקסט של חרדה . ניראה שבכל מקרה עשית בירור מקיף ולא נמצא דבר, עובדה שצריכה להרגיע אותך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה