האם כירופרקט יכול לעזור לחולי פיברומלארגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

12/12/2011 | 14:20 | מאת: שם בדוי

13/12/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

כירופרקט יכול לסייע כשיש כאבי גב תחתון או צוואר ממוקמים עם הגבלה בתפקוד , משפר כבאים ותנועתיות, אך לרוב, אינו פיתרון לבעייה של כאבים מפושטים. בברכה

17/12/2011 | 21:02 | מאת: טלי

כמי שסובלת מפיברואמילגיה הייתי בטיפול במשך שנה אצל כירופרקט מקצועי וידוע. הכאבים הלכו והתגברו, וככל שהכאב התגבר כך התגברה עוצמת האגרסיביות של הטיפול הכולל "מכות חשמל" בעוצמות נמוכות שגרמו לקשיון ולתחושה של "שיתוק". טיפול שיאצו עדין דווקא הועיל. גיליתי שכל פעולה אגרסיבית, בין אם זה טיפול או התעמלות (זומבה) מחריפים את המצב.

26/12/2011 | 11:08 | מאת: יוסי

ניסיתי 3 טיפולים עם כירןפרקט-יש הטבה כי היא מטפלת בעצבים אבל לתקופה של הרבה טיפולים שמעתי מאורטפד שהיא עלולה להזיק למרות שאורטופד וכריפרקט תמיד היו איבים-למרות שכירופרקטיקה יותר טובה מאורטופדיה (המיוחד לאלה שהרימו משאות כבדים) לכו ישר לכריפרקט-ושימו פס על אורטופד (הכול מקינאה) ניסיתי טיפול אחד עם אורטופד-חלה החמרה עצומה

מנהל פורום פיברומיאלגיה