ליריקה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

08/12/2011 | 11:37 | מאת: רותי

שלום רב אחרי סבל גדול והחלטה ראשונית של רופא שיש לי דלקת פרקים ,כשהגבתי טוב על פרדינזון,החליט רופא שני ראומטולוג... על סמך נקודות בגוף שאני חולה בפיברומיאלגיה,יש לציין שהבדיקות שלי לא מראות שום דבר,אחרי כחודש שלקחתי סימבלתה שעזר למצב רוח טוב אבל לא לכאבים,הוצע לי לקחת ליריקה,שבוע ימים 75 מ'ג ואח'כ לעלות ל150 מ'ג,ביום הראשון שלקחתי 150 הייתי כמו בן אדם מסטול וכל היום רציתי לישון,התחלתי לקחת בבוקר 75 ובערב 75 .עכשיו אני רוצה לקחת כדור אחד של 150 מ'ג האם לקחת אותו בערב או בבוקר??תודה ויום נעים רותי

11/12/2011 | 14:11 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רותי, אם הכדור גורם לך לישנוניות, עדיף לקחת אותו בערב לפני השינה. אפשר גם להמשיך בפיצול בוקר וערב. בברכה

11/12/2011 | 17:06 | מאת: רותי

שלום רב תודה רבה עבור התשובה, רציתי לשאול עוד תוך כמה זמן אפשר לראות שיפור בכאבים????? המשך ערב נפלא רותי

מנהל פורום פיברומיאלגיה