עיפות ,תשישות וחולשה כללית מוגזמת ללא סיבה מובנת !

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

02/12/2011 | 22:50 | מאת: דובי

בעקבות חולשה ועיפות קיצונית כבר חצי שנה נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד , מצאו אצלי טחול מוגדל מעט , ובעקבות זאת נשלחתי לעשות בדיקות דם אודה מאד אם אפשר להסביר לי מה משמעות התוצאה של הבדיקות האלה והאם יש בכלל קשר בין הבדיקות דם לעיפות הקיצונית שאני חש כבר חצי שנה ברציפות. EBV IgG-EBNA Negative < 3 EBV VCA_IgG Positive 25 CMV IgG Positive >2.5 CMV IgM Negative בתודה דובי

07/12/2011 | 11:50 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דובי, טאורטית, EBV VCA חיובי מעיד על זיהום בוירוס של EBV בהווה או בעבר הרסנטי, עוד לפני ש ה EBV EBNA הופך גם הוא לחיובי. הממצא של טחול מוגדך מתאים גם לזיהום ב EBV. העינין הוא שאתה חולה כבר חצי שנה ובמקרה שמדובר בזיהום חריף ב EBV, ה EBNA היה אמור כבר להפוך גם הוא לחיובי. כדאי להתיעץ עם מומחה למחלות זיהומיות. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה