החלמה מפיברומיאלגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

27/10/2011 | 08:25 | מאת: דין

אני סובלת מפיברומיאלגיה מזה שנים רבות. את הכאבים אני סובלת בשקט הבעיה היא מערכת העיכול .חוץ מעוף מכובס עם מלח לחמניה ואורז אינני יכולה לאכול כלום. כל דבר אחר גורם לי שילשולים וירידה חדה במשקל. אני מיואשת מכך. כבר מתחיל להימאס לי לאכול מזה שנים אותו דבר.כך יש לי איזו שהיא שליטה למרות שזה לא מוחלט.אני סובלת מאי יכולת עיכול של לקטוז והחלבון של החלב. בדיקת גסטרולוגים לא הראו דבר.מה לעשות? האם יש אפשרות להבריא מכך?הבנתי שהתרופות לפיברומיאלגיה פותרות את בעיית הכאבים ומה עם הקיבה?יש לי סיכוי שאי פעם יהיו לי חיים רגילים?איכות החיים שלי ירודה ברמות קשות.ממתינה לתשובה.בברכה דין.

04/11/2011 | 18:54 | מאת: אורחת

ניתן לעשות בדיקת צואה לטפילים ודומיהם. הייתי ממליצה להתייעץ עם תזונאית בשם פנינה בר סלע בקשר לשיפור איכות החיים בעזרת תזונה.

15/11/2011 | 22:47 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דין ניראה שבנוסף לפיברומיאלגיה, אתה סובל מתסמונת המעי הרגיז. ויש לטפל במקביל ב 2 המישורים על מנת להרגיש יותר טוב. לכן צריך גם ליהיות במעקב אצל גסטרואנטרולוג . בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה