מבצע נחשון 76/31 באר שבע

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/09/2011 | 16:49 | מאת: רוזמרי

ואלרי אלוש שלום אובחנתי אצל ראומתולוג שיש לי פיברומיאלגיה.הציעו לי טיפול שלדעתי מטפל בסימפטומים ולא בבעיה( סוג של כדורים נוגדי דכאון).כל המחלות הראומטיות במידת מה קשורות למערכת החיסונית התחלתי לתחקר ונתקלתי במאמר של פרופ' מארשל מצ"ב לינק http://mpkb.org/home/mp אשמח לדעת האם יש רופא בארץ הממליץ או מומחה המבסס את הטיפולים על פי מהלצות הפרוטוקול תודה לך מראש רוזמרי

22/09/2011 | 11:01 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רוזמרי, אין שום ביסוס מחקרי, שום עובדה, ושום הוכחה שטיפול זה יעיל. טיפול זה מבוסס על הנחות בלבד, ללא שום בקרה מדעיית... בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה