גמילה מסימבלטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/06/2011 | 00:36 | מאת: עדנה

לצורך השתתפות במחקר רפואי, נתבקשתי להיות "נקיה" סימבלטה במשך שבועיים. ירדתי בהדרגה עד ל30 מ"ג, אח"כ יום כן יום לא. מיום ראשון הפסקתי לחלוטין ומאז אני סובלת מכאבים מטרידים בצידי הראש, סחרחורות ובחילות, קושי לאכול ותחושה קבועה של משהו תקוע בגרון שאני עומדת להקיא. לקחתי אופטלגין נוזלי אולם נרדמתי מיד ולא תפקדתי. כיצד הכי טוב להתמודד עם הכאבים הבלתי נסבלים? האם מותר לקחת פראמין לבחילות או שישנו כדור יותר טוב?

29/06/2011 | 11:53 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עדנה מותר לקחת פרמין אך חשוב ליהיות במעקב אצל הרופא המטפל והרופא שמגייס אותך למחקר על מנת להחליט על הטיפול . בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה