כאבי בטן מטרידים בהחלט

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

01/06/2011 | 09:21 | מאת: טליה

שלום רב. אובחנתי עם פיברו לפני שנה וחצי. טופלתי שנה עם ליריקה 300 מג שבדיעבד הבנתי שלא נתנה תוצאות טובות כלל. חולשה תמידית , עייפות וחוסר תיפקוד. הועברתי לסימבלטה לפני חצי שנה. לאחר תקופת הסתגלות קשה הוטב מאד ומרגישה יותר חיונית ומצליחה לתפקד יותר טוב. עדיין לא חזרתי לעצמי וכנראה שצריך להתרגל לשינוי באורח החיים. לצערי מתלווה תופעה של כאבי בטן מעיקים. בעיכול של האוכל במיוחד אחרי ארוחות. ביציאות. שיניתי תזונה. כמעט ללא חלב פרה רק סויה, יותר לחם מלא, דגנים אגוזים שקדים. מטופלת גם בדיקור סיני. תתיכן דלקת במעי בעקבות הסימבלטה? לא יכולה לחשוב על לוותר עליה . תודה.

02/06/2011 | 15:02 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום טליה, כאבי בטן יכולים להוות חלק מפיברומיאלגיה. כדאי בכל זאת להיבדק על ידי גסטרו ולעשות בדיקות אם יש צורך. בשלב זה, אין סיבה להפסיק את הסימבלטה בברכה

06/06/2011 | 13:21 | מאת: מאיה

מזה כ7שנים סובלת מפירו ובנוסף כאבי בטן שזו הפעם הראשונה שאני שומעת שיש קשר וזאת לאחר שעשתי את כל הבדיקות הקיימות כדי לגלות את מקור הכאב ,אני נמצאת במעקב שנים לא מעטות אצל הטוב ברופאים זאת לאחר מספר ביקורים אצל פרופ" בוסקילה שאלתי היא האם להמשיך בלקיחת התרופות נגד כאבי הבטן?

24/06/2011 | 03:38 | מאת: מימי

שתי חלב עיזים.

מנהל פורום פיברומיאלגיה