היפריקום-רודיאולה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/05/2011 | 16:42 | מאת: דנה

שלום אני בת 32 ומאובחנת בפיברומיאלגיה. בשנים האחרונות נוטלת היפריקום (רמוטיב) שמסייע לי במעט ומפחית את הכאבים, אך בנטילה לאורך זמן גורם לעצבנות וחוסר שקט (היפר). לאחרונה נחשפתי לאפשרות לשלב כמוסות של צמח הרודיאולה שאמור להרגיע. ברצוני לדעת האם זה בסדר לקחת את שני הכדורים במקביל (אחד בבוקר ואחד בערב)? שאלה נוספת: האם ידוע לכם אם קופ"ח מכבי משתתפת בעלות טיפולי הידרותרפיה? ואם והיכן יש הידרותרפיה בצפון (הרחוק). המון תודה ושבת שלום!

23/05/2011 | 12:23 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דנה. קופת חולים מכבי נותנת בדרך כלל סידרה אחת של 12 טיפולים . את צריכה לברר בסניף שלך אלו מכונים של הידרוטרפיה עובדים בהסכם עם הקופה ולקבל טופס 17 בהתאם. בברכה

23/05/2011 | 15:24 | מאת: זהבה

ע"י טופס 17 במכונים העובדים בהסכם עם הקופה. הקופה נותנ סדרה של 12 טיפולים. ניתן לקבל עד 24 טיפולים הכל בהתאם למצבך הרפואי. עלייך להמציא אישורר מהמכון שאת זקוקה לטיפולים נוספים והקופה מאשרת אחר כך הטיפולים הם על חשבונך והם לא זולים 110 ש"ח למפגש בן חצי שעה ה במכון פרטי

01/06/2011 | 00:48 | מאת: דנה

מנהל פורום פיברומיאלגיה