אם יש קשר בין פיברואמיאלגיה ל:

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/05/2011 | 20:25 | מאת: יפית

אני סובלת מ MPV עקמת (משמעותי), מחלה רסטרקטיבית ואובחנתי כסובלת מפיברומיאלגיה ו- CFS לאחרונה ברצוני לדעת אם קיים קשר בין המחלות או לחלופין אם הפיברו' וה CSF נובעים מהמחלות הרשומות לעיל.

16/05/2011 | 11:41 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יפית CFS ופיברומיאלגיה יכולות להיות קשורות אחת לשנייה אך אינן קשורות למחלות האחרות. בברכה

16/07/2011 | 17:21 | מאת: milena

בוגרת של מכללת רפואה משלימה עושה תפריט אינדיוידואלי,יעוץ תזונתי ,מתאימה תוספי תזונה,שינוי הרגלים תזונתיים ללא תשלום (במסגרת סטאז') לפנות למס' הפלאפון :052-5676206

21/05/2011 | 10:58 | מאת: לא רופאה

ממליצה לך לבדוק את מלאי הויטמין בגוף שלך אם חסר לך ותקחי עם סידן סבירות גבוהה שתהיה לך הפתעה תיתיעצי עם אינדוקרינולוג

מנהל פורום פיברומיאלגיה