סימבאלתה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/05/2011 | 19:13 | מאת: נורה

ד"ר אלוש שלום רב! אני חולה בפיברו ולפני כ 5 ימים התחלתי לקחת סימבאלתה לאחר 4 חודשים שלקחתי ליריקה 100 מגרם בגלל חוסר הטבה של תרופה אצלי .אני כבר 3 ימים עם בחילות וכאבים בבטן העליונה . האם ניתן לעשות משהו כדי להקל עלי ...האים שמעת על תופעות לוואי כאלו. או לדעתך יש שוב להחליף לתרופה אחרת , תודה רבה .

16/05/2011 | 11:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נורה, בחיולות וכאבי בטן הן תופעת לוואי שכיחה של סימבלטא. אם התופעות לא חולפות לאחר כמה ימים, כדי להפסיק . במקום לנסות תרופה אחרת, היתי מנסה קודם לעלות מינון של ליריקה כי את לוקחת מינון יחסית נמוך.. ניתן לעלות בהדרגה עד 300 מג ליום וליראות איך זה משפיע. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה