שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

03/05/2011 | 08:41 | מאת: רונית

שלום, על פי כל הסימנים המוזכרים אני בודקת את האפשרות שיש לי פיברומיאלגיה. אני סובלת שנים גם מבעיה של פרולקטין גבוה.בגלישה וחיפוש ברשת קראתי שנשים אשר סובלות מהתסמינים של פיברומיאלגיה סובלות גם מפרולקטין גבוה. האם קיים קשר בין פרולקטין גבוה לפיברומיאלגיה? אודה לך על מענה

03/05/2011 | 21:54 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רונית, שינויים הורמונאלים שונים תוארו בפיברומיאלגיה אך תפקידם של השינויים האלא במחלה עצמה אינו ברור. בכל אופן, לא תואר קשר בין פיברומיאלגיה לפרולקטין. ברוב המחקרים בו נמדדו רמות פרולקטין בקרב חולי פיברומיאלגיה, הם נמצאו תקינים. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה