יש בעיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/12/2009 | 12:36 | מאת: הדר

כי נדבקתי על ידי נוירלוגים רבים עברתי סיטי מוח וכו' כולם ממש לא חושדים בטרשת נפוצה ולא רוצים להפנות אותי למרי מוח בטענה שממש לא נראה להם שיש לי מחלה ניוונית.כי הם לא מוצאים סימנים לא טובים בבדיקה הנוירולוגית. אובחנתי באי סבילות לעמידה שכן עברתי טילט טסט שבו נרשמה טכיקרדיה של יותר מ45 פעימות מ70 בשכיבה ל145 בעמידה. אז אבחנו לי פוטס תסמונת הטכיקרדיה התנוחתית ואמרו לי לשפעמים נוספת לפוטס פיברומאלגיה מה עליי לעשות? הנוירלוגים ממש לא חושדים במחלה ניוונית שכן הבדיקות שלהם תקינות... אגב תודה על תשובתך אשמח לעצתך

21/12/2009 | 09:11 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

הדר שלום, אם אכן נשללה בעייה נורולוגית, זה דבר טוב שצריך לקדם אותך לקראת האבחנה הנכונה שיתכן והיא פיברומיאלגיה. האבחנה של POT יכולה להתלוות לאבחנה של פיברומיאלגיה. בשלב זה, תקבעי תור אצל ראומטולוג שמתעניין בפיברומיאלגיה, תתחילי לבצע פעילות גופנית מתונה כמו הליכה או שחייה , על בסיס יומי, בהדרגה. הראומטולוג יאשר את האבחנה וידריך אותך להמשך אפשרויות טיפול. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה