סימפטומים פיברומאילגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/04/2011 | 14:28 | מאת: נעמה

שלום רב אני סובלת מכאבים נוראים כבר למעלה מ7 שנים אובחנתי לפני שנה וחצי בפיברומיאלגיה ,בעבר עשיתי בדיקות כמו סיטי ראש EEG עורקיי צוואר וכו הכח היה בסדר וכן בדיקות דם כל הזמן עושה אני לא יודעת מה לעשות כבר רציתי לשאול מכיוון שיש לי ספקות לגביי המחלה ,אני כמעט תמיד לא מרגשיה טוב ,הכוונההיא לתחושות לא טובות בגוף כאבי ראש עקיצות שריפה כאבי עצמול בעיקר צד שמאל של הגוף לאחרונה הופיעו כאבי רגליים ברקסול השמאלי ממש כאבים נוראים עם זה תחושת זרמים בכל הגוף כאילו עוד שניהעומדת לחטוף איזה שבץ כל הגוף בסטרס ורעידות כאבי ידיים וכאבים בעיניים חזקים וכאבים כל עמוד השדרה... כאבי צוואר ,זהקשה מאד רציתי לדעת אם כל זה אופייני למחלה נוראית הזו?שיש לה אלף ואחת סימפטומים...

03/05/2011 | 21:15 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נעמה, כל הסימפטומים וההרגשה הכללית שאת מתארת מאד אופיינים לפיברומיאלגיה. אם האבחנה נעשתה על ידי מומחה, יש לקבל את האבחנה ולטפל בה בצורה הטובה ביותר עם תרופות מתאימות ובעיקר פעילות גופנית סדירה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה