כאבים באגן

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

22/03/2011 | 05:47 | מאת: עוד אחת

אני מאובחנת עם פיברו 3 שנים לומדת לחיות עם הכאב איכשהו. בחודשים האחרונים יש לי כאבים שאני לא יכולה לתאר בכלל באזור האגן והיריכיים. אני לא מסוגלת לישון. כשאני מסתובבת בשינה אני מרגישה שכל האגן שלי מתפרק ונשבר. מה אני עושה בשביל להקל על הכאב הזה ולישון קצת? מטופלת בטרמקדס 300, ויפקס וגבאפנטין (גם הידרותרפיה לא עזר)

22/03/2011 | 09:10 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך בהנחה שהכאבים באגן קשורים לפיברומיאלגיה, ניתן לעשות פיזיוטרפיה מיועדת לאזור האגן, לשנות את הטיפול התרופתי(ניסית ליריקה? במקום גפפנטין) . יש גם לבצע פעילות גופנית סדירה כגון שחייה או הליכה. טיפול בטרמדקס אינו טיפול טוב לתקופות ארוכות..בברכה

22/03/2011 | 10:30 | מאת: עוד אחת

תודה על תשובתך. ניסיתי ליריקה והופיעו תופעות לוואי רבות. סחרחורות, חוסר שיווי משקל, בחילות. אני אכן שוחה ועושה הליכות באופן קבוע ומנסה להגמל מהטרמדקס-הדבר לא קל.

22/03/2011 | 10:40 | מאת: לא רופאה

מינסיוני פיברומיאלגיה היא דלקת בגוף שניתפסת אצל כל אחד במקום הרגיש שלו אם חסר לך הויטמין חשוב לקחת עם סידן בגוגל יש הסבר נירחב על הנושא ולהקפיד על תזונה שנוטה לבסיסיות גם על זה יש הסבר נירחב בגוגל

מנהל פורום פיברומיאלגיה