עזרי לי בבקשה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/03/2011 | 15:41 | מאת: יעל

שלום אני יעל, אחרי שנה של פריצת דיסק וכאבי גב וטיפולים התחילו לי כאבי שרירים מאוד חזקים בכל הגוף לא יכולה לגעת בעצמי כבר כמה חודשים טובים... לפני כחודשיים וחצי -3 הלכתי לר.המשפחה שלי היא אבחנה לי פיברומיאלגיה ורצתה לתת סימבלטה אני בטיפשותי כיוון שעברתי שנה כ"כ קשה עם אלפי כדורים לא רציתי לקחת את התרופה לא רציתי עוד משהו כימי לגופי והאמנתי שאתגבר על זה בדרכים טבעיות ואחרות בינתיים בזבזתי עוד אלפי כספים על כל מיני ויטמינים וטיפולים דיקור, מאסז,פלנדרייז, ואפילו הגעתי גם לפסיכולוגית ,חוץ מזה אני גם בטיפולי כירופרקט כבר שנה לגב ..בקיצור בחודשיים האחרונים אני אובססיבית לצאת מזה ולהלחם בפיברומיאלגיה הזו שאני אכן מזדהה עם כל תסמיניה .. השבוע הייתי אצל פסיכאטר שנתן לי את הסתירה שהגיעה לי ואמר שמרוב שאני אובדת עצות לא קיבלתי עצה אחת טובה וטיפול אחד נכון בקיצור הוא הוציא לי את הסימבלטה וקלטתי שהייתי טיפשה שסירבתי לפני כחודשיים וחצי שמאז אני נהייתי כבר משוגעת לגמרי ועושה אלף ואחת דרכים אחרות להלחם בזה לבד בדרכים טבעיות ואחרות כפי שציינתי הנ"ל-בכל אופן אני כבר 4 ימים לוקחת את הסימבלטה מינון של 30 מ"ג ליום בינתיים -אך שאלתי העיקרית היא אלייך -אם יש אכן מצב שכן אפשר להחלים ולצאת מהתופעה הזו ומהכאבים האלו של הפיברומיאלגיה- ב100 אחוז כמאט ? כי זה מה שאני נטרפת וצריכה לדעת ורוצה להאמין שכן אפשרי לצאת מזה לגמרי ולא רק לטפל ולעזור לתופעות שלי מאוד חשוב לי תשובה כנה ואמתית אם את יכולה לעזור לי בבקשה לדעת אם אכן ניתן לצאת מזה לגמרי והאם הכדור הזה סימבלטה יכול להוציא אותי מזה???מקווה לתשובה בקרוב ...לא רוצה להיות שרויה כל חיי פיברומיאלגיה!מחכה לתשובה ממך תודה רבה יעל

14/03/2011 | 21:31 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יעל, פיברומיאלגיה מתאפיינת בעליות וירידות אך בהחלט אפשר להשתפר בצורה שהפיברומיאלגיה לא תפריע יותר ליומיום. חשוב הטיפול התרופתי, לעלות מינון של סימבלטה בהמשך ל 60 מג, אך חשוב גם ביצוע פעילות גופנית סדירה הדרגתית ועל בסיס יומי. בהצלחה

16/03/2011 | 21:56 | מאת: ריבה

הרופאים כולל הרופאה הזאת כניראה לא מבינה או לא רוצה להבין או יש לה אינטרס אחר על כל פנים יש פיתרון לבעיה שלך אם את רוצה להיתקשר אלי ישירות לאימייל [email protected]ואני אסביר לך ישירות כמה עובדות שבפורום הזה מוחקים אותן כי לא רוצים שהחולים ידעו אותן אגב אני לא מיתכוננת לימכור לך מאומה רק לספר לך מה אני עברתי

02/05/2011 | 20:26 | מאת: מירי

הובחנתי בפיברו מזה יומיים אני מקבלת תרופה ששמה אלטרול . תופעות הלואי שלה מאוד מפריעות לי ליומיום . איזה תרופה עדיף לקבל ? אלטרול או סימבלטה כפי שקראתי באחד המכתבים . לתשובתך הדחופה .

מנהל פורום פיברומיאלגיה