פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/02/2011 | 11:33 | מאת: קוקי

שלום אני סובל מכאבביים חזקים בכל הגוף ומתשישות גדולה בגלל שינה לא רצופה אני לא זוכר כבר כמה זמן אני לא ישנתי לילה שלם אני מתעורר כמעט כל שעה קיבלתי מרופא רמאטולוג שההיתי אצלו תרופה אלטולט 10 מג ואחרי שבועיםם העלו לי את הכדור ל-25 מג יש לציין שאני מכריח את עצמי לקחת את הכדור כי הוא גורם לי לתופעות לוואי ועדיין אני לא יכול להגיד שיש לי שיפור בשינה ורק יש לי תחושה שבא לי להקיא וכאבי בטן וקצת דופק יותר מהיר .אני כבר עם עיגולים שחורים מסביב העניים ופשוט התעיפתי מנסיונות הכדורים יש לציין שגם קיבלתי טרמדקס ועוד כדור שאני לא זוכר את שמו עוד בעיה שניגרמת לי שזה בילבול מגלל חוסר ריכוז מעיפות תמידית . לפני שבוע ישבתי אצל חבר ועישנתי איתו קנביס רפואי וזה היה היום הטוב ביותר שלי כי ישנתי בלילה וגם הכאביים נחלשו משמעותית אחרי שתי שאיפות משהו שמאוד הפתיע אותי כי לא האמנתי שיש משהו באמת שיכול להקל עלי . מה עלי לעשות לקבל רשיון ? והאם זה בכלל ראלי לקבל .

23/02/2011 | 21:24 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, פיברומיאלגיה אינו רשום בארץ ברשימת המחלות שיכולות ליהיות מטופלות על ידי קנביס. אין גם בשלב זה הוכחה מחקרית שקנביס יעיל בפיברומיאלגיה.. בברכה

16/03/2011 | 22:06 | מאת: לא רופאה

לכאבים בגוף יתכן שיש קשר ישיר למחסור בויטמין תיקרא בגוגל

מנהל פורום פיברומיאלגיה