שאלה על פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/02/2011 | 13:35 | מאת: אלה

שלום, אני סובלת ממגרנות כבר שנים רבות (כנראה מושפע מהורמונים מכיוון שבהריונות לא היו לי כאבי ראש). אני 3 חודשים אחרי לידה, מאז הלידה יש לי שלשולים ומיגרנות נוראיות (עם הקאות) חיפשתי את זה בגוגל והגעתי לפורום הזה. האם יכול להיות שיש לי פיברומיאלגיה (גם בלי כאבים נוספים)? אם כן, איך אני יכולה לבדוק את זה?

13/02/2011 | 13:42 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אלה נכון שכאבי ראש ושלשולים יכולים חלק מפיברומיאלגיה, אך במקרה שלך, בהעדר תלונות נוספות, יש קודם כל לבצע בירור בהתאם לתלונות: יעוץ נורולוגי לגבי כאבי ראש ובחילות ויעוץ ובירור גסטרו לגבי השלשולים. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה