כאבים בכתפיים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

03/02/2011 | 08:49 | מאת: נטע

שלום רב! יש לי כאבים מטרידים בכתפיים,הייתי משוכנעת ש"דלקת" ואף קיבלתי במשך 10 ימים כדורים נוגדי דלקות (לא זוכרת שם) שהועילו לרגע אך הכאבים התחדשו תוך ימים ספורים. פתאום עלה בדעתי שאולי זה קשור בכדורים לטיפול בשומנים בדם שהתחלתי ליטול כמה שבועות לפני הופעת הכאבים בכתפיים! בזפיברט 400 וסימבסטאטין. האם אכן יכול להיות קשר? תודה מראש על תשובתך, ויום נעים לך! ממני: נטע.

07/02/2011 | 14:57 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטע, יתכן שטיפול בסאטין יכול לגרום לכאבי שרירים. אם זה אפשרי, ניתן לנסות להפסיק את התרופה ולבדוק אם זה משפר סימפטומים ולנסות שוב את התרופה. אם הבעייה רק בכתפיים, יתכן ומדובר בבעייה מקומית בגידים או שרירים. אם יש הגבלה בתנועה וכאבים מתמידים, כדאי לבצע US של הכתפיים לאבחנה. בברכה

09/02/2011 | 10:54 | מאת: נטע

לד"ר שלום. אכן ניסיתי להפסיק הכדורים לשומנים בדם לכמה ימים והשיפור בכאבים ניכר מאוד. תודה על התיחסותך.

09/02/2011 | 10:54 | מאת: נטע

לד"ר שלום. אכן ניסיתי להפסיק הכדורים לשומנים בדם לכמה ימים והשיפור בכאבים ניכר מאוד. תודה על התיחסותך.

מנהל פורום פיברומיאלגיה