מותשת

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/12/2010 | 01:47 | מאת: מזי

שלום לך אני בת 26 המון שנים אני סובלת כמעט מכל התסמינים רק עכשיו אובחנתי כחולת פיברו הרופא המליץ לי על סימבאלתה השאלה האם הם ממכרים וכמה זמן טיפול מומלץ? הבנתי שגם מריחואנה רפואית מאושרת לחולים באיזה מקרים מאשרים? אשמח לתשובתך

27/12/2010 | 11:02 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מזי, פיברומיאלגיה הינה מחלה ממושכת ובדרך כלל דורשת טיפול ממושך בתרופות שונות. סימבלטה אינה תרופה שממכרת. טיפול במריחואנה רפואית מיועד לחולים קשים עם כאבים כרוניים שבדרך כלל ניסו ללא הצלחה את כל התרופות הקיימות. אל תשכחי שמעבר לתרופות, הטיפול העיקרי בפיברומיאלגיה הינו פעילות גופנית סדירה מתונה ומעט אארובית. בברכה

22/01/2011 | 07:13 | מאת: ריבה

למחסור של הויטמין בגוף יש קשר ישיר לכאבים יש הרבה חומר לקרוא על זה בגוגל

מנהל פורום פיברומיאלגיה