פיברו,הריון ושמירת הריון

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/10/2010 | 20:01 | מאת: שירי

שלום!!! אני נמצאת כרגע בשבוע 15 להריון.אני מאובחנת בפיברומיאלגיה. מאז ההריון הכאבים בגוף מחמירים.אני מגיעה למצבים שאני מחסירה המון מהעבודה כי אני פשוט לא מסוגלת.אני רוצה לציין שאני עובדת עם ילדים.זו עבודה פיזית מאוד קשה וביחד עם ההריון והפיברו היא הרבה יותר קשה.בבית מאוד קשה לי לתפקד אחרי יום עבודה וכבר יש לי ילדה קטנה בבית שלצערי תשומת הלב אליה פוחתת בעקבות הכאבים שהחמירו. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לקבל שמירת הריון??? תודה מראש על התשובה.

14/10/2010 | 21:26 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שירי, פיברומיאלגיה אינה אינדיקציה לשמירת הריון מאחר ואינה מסכנת כלל את העובר. במידה ויש עייפות ניכרת ו/או כאבים קשים, ניתן להשיג חופש מחלה. יש לבדוק עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה