חיידק HP

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

19/09/2010 | 09:30 | מאת: ניר

שלום רב נכון להיום אני עובר טיפול משולש בעקבות מציאת החיידק ובנוסף כל סימני המחלה לפי מה שקראתי תואמים להרגשתי. יש לציין שאני נמצא בסטרס מתמיד ובעיקר עכשיו שאלתי האם יש קשר תודה מראש.

20/09/2010 | 14:43 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ניר, לא ברור ממה שאתא כותב אם אתא מאובחן כסובל מפיברומיאלגיה... בכל אופן אין קשר בין הימצאות של חיידק HP (דבר שהוא שכיח ביותר) לפיברומיאלגיה. תופעות של החיידק כמו כאבי בטן ובחילות או תופעות לוואי של אנטיביוטיקה יכולות ליהיות דומות לתופעות של פיברומיאלגיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה