טיפול בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

02/08/2010 | 16:15 | מאת: עינב

שלום, לפני מספר ימים אובחנתי ע"י הרופא שלי כחולה בפיברומיאלגיה. הטיפול שניתן לי על ידו הינו תרופה בשם אלטרולט. בעיין בפורומים ומאמרים שונים ניתקלתי רק בתרופות ליריקה וסימבאלתה . לא ברור לי מדוע הרופא שלי נתן לי את התרופה הזו, מה עוד שלאחר עיון בעלון של התרופה התבררר לי כי התרופה היא נגד דיכאון בעוד שהתלונה המרכזית שלי היא הכאבים.... אנא עצתך ועזרתך האם ניתן לי טיפול נכון לדעתך? תודה, עינב

02/08/2010 | 23:12 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עינב, אלטרולט הינה אחד התרופות בשימוש בטיפול בפיברומיאלגיה. היא אכן באה מהתחום של האנטי-דיכאונים (כמו סימבלטה אגב) אך בפיברומיאלגיה, משתמשים במינון הרבה יותר קטן מהמינון שהיה בשימוש כתרופה אנטי דיכאונית. אלטרולט משפרת את איכות השינה , ולכן מפחיתה עייפות וכן מפחיתה כאבים. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה