לייזר רך לפיברומיאלגיה.

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

01/07/2010 | 10:52 | מאת: שיר

ראשית אציין שאני סובלת מפיברומיאלגיה כ-10 שנים (מאובחנת מלפני כשש שנים) מטופלת בתרופות ואף בטיפולים אלטרנטיביים אך מצבי בשנה האחרונה החמיר מאוד ויש לי נוקשות ושרירים תפוסים כל הזמן (על בסיס שבועי אני מקבלת עיסויים רפואיים שאולי עוזרים במקצת על השרירים אך לצערי זה יכול להימשך מספר שעות ולא יותר וגם זה לא תמיד), הומלץ לי על רכישת מכשיר של B CARE ע"י כירופרקט שהתחלתי אצלו טיפול שאמר שמנסיונו המכשיר יעיל לכאבים אורתופדיים, ראומטיים ובטיפול אצלו השתמש במכשיר זה במספר מקומות אצלי, הן בלסת (ששם השרירים שלי תפוסים וכואבים נורא כל הזמן). אשמח לשמוע את דעתך.

05/07/2010 | 14:59 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שיר, ישנם בשוק הרבה מוצרים מוצעים לטיפול בכאבים בכללל ובפיברומיאלגיה בפרט. מעט מאד מהם עברו תהליך של הוכחת יעילות במחקר ולכן ההמלצות והיעילות אינדיוידואליות. תמצאי מי שעזר לו ומי שלא עזר לא... בהצלחה

06/07/2010 | 00:18 | מאת: שיר

ההמלצה היחידה שקיבלתי היא מכירופרקט, מלבדו לא ידוע לי מי משתמש, החלטתי לנסות בכל זאת ורכשתי את המכשיר כי הכאבים לא מרפים ועייפתי מנסיונות תרופתיים, עיסויים רפואיים אף הם לא הועילו, דיקור סיני ועוד ועוד... קיבלתי היום את המכשיר ומקוה שיועיל. תודה על התשובה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה