ייעוץ

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/06/2010 | 11:21 | מאת: אורלי

ד"ר ואלרי שלום אובחני לפני כחצי שנה כחולת פיבר' בזכות הפורום סובלת מכאבים בלב כגון לחץ חזקג בחזה תחושה של אבן בחזה , לעיתים דפיקות לב מואצות כאבים בעיקר בכתפיים בלב בברכים רגליים ורגישות יתר למגע , נעשו בדיקות קרדיולוגיות מקיפות (אקו לב , צינתור וירטואלי , ארגומטריה , א.ק.ג. הולטר)והן יצאו תקינות לאן להמשיך סובלת מאוד כמובן שגם חרדות מתווספות ולקוחת סרנדה אולי תוכלי לעזור לי לאן לפנות ולאיפה להמשיך והאם באמת כל מה שאני מרגישה בלב שייך לפיברו תודה אורלי

05/07/2010 | 14:26 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אורלי, התופעות שאת מתארת ובמיוחד לנוכח בירור קרדיאלי מקיף יכולים בהחלט ליהיות ביטוי של פיברומיאלגיה ובנוסף ביטוי של סטרס נפשי . את זקוקה לרופא מטפל שיעקוב אחריך ואולי גם יעוץ פסיכולוגי לטיפול בחרדה. ניתן לנסות להחליף את הטיפול התרופתי ל CYMBALTA למשל, שיעזור גם לפיברומיאלגיה וגם לדיכאון. כמו כן, רצוי להקפיד על פעילות גופנית סדירה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה