כואבים לי כל המפרקים ובדיקות הדם שלי מעולות- הצילו

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/05/2010 | 13:28 | מאת: קובי

שלום רב, הגעתי לכאן משיטוט לאחר שהרופאים לא יודעים מה יש לי ומפנים אותי מאחד לשני. בחיפוש בגוגל על הכאבים הגעתי ואני רואה שיש תסמונת כזאת פיברומיאלגיה. אני רק בהתחלה, מה ממולץ לעשות ? לאיזה רופא ללכת? האם יש תרופה לתסמונת ? האם זה עובר ? אני צעיר בן 33 בריא מאוד ועכשיו הכאבים פשוט הורגים אותי.. אשמח לעזרה מכל אחד שמכיר את התופעה, אשמח להמלצות על סמך נסיונכם. בברכה .קובי

25/05/2010 | 12:05 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום קובי, אם יש לך כאבים במפרקים, אתה צריך להיבדק על ידי ראומטולוג שיוכל לקבוע מה סוג הכאבים ומה הבירור הנוחוץ ומה הטיפול המתאים. גם אם הבדיקות "מעולות"... בהצלחה

27/11/2010 | 22:55 | מאת: ריבה

ואם חסר לך תיקרא בגוגל מה המשמעות של המחסור בגוף

מנהל פורום פיברומיאלגיה