למי לפנותלגבי אבחון פיברומיאלגיה ?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/11/2009 | 12:58 | מאת: גל

שלום, למי עליי לפנות לגבי אבחון פיברומיאלגיה ?

14/11/2009 | 20:15 | מאת: יעל

שלום גל,תוכלי להכנס לאתר של עמותת אסף להם יש רשימה של רופאים המתמחים בפיברומיאלגיה וCSF מחלת התשישות הכרונית.תוכלי לקבל גם אינפורמציה על המחלה. www.hachlama.com בריאות והחלמה יעל

18/11/2009 | 08:57 | מאת: asaf

שלום רב, יש עמותה ישראלית לפיברומיאלגיה - שמה אס"ף. פרטים עליה ומידע על המחלות , באתר אס"ף הרשמי: www.asaf.org.il

23/11/2009 | 13:04 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום גל, לגבי אבחון של פיברומיאלגיה, כדאי לפנות לראומטולוג שמסוגל גם לאבחן את המחלה וגם לבצע אבחנה מבדלת עם מחלות ראומטולוגיות אחרות. בהצלחה דר אלוש

מנהל פורום פיברומיאלגיה