ליריקה וסימביליטה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/04/2010 | 03:42 | מאת: יהודה

אני לוקח ליריקה 600 מ"ג ביום. בחלק גדול מהלילות יש לי נדודי שינה בגלל הכאב. א. האם ניתן עקרונית לקחת ליריקה וסיביליטה? ב. מה מומלץ לעשות עם נדודי שינה - כבר קרה לי מספר שבועות של הצטברות של חוסר שינה - עד להתמוטטות פיזית ונפשית להערכתי השימוש בליריקה מחייב שינה נורמלית ואני לא יודע מה לעשות עם ההצטברות של החוסר שינה

22/04/2010 | 22:36 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יהודה אתה כבר לוקח ליריקה במינון יחסית גבוה. על מנת לשפר את איכות השינה, היית מנסה לוסיף אלטרולט 10 מג כשעתיים לפני השינה. תרופה זו מתחילה להשפיע תוך 10 ימים בערך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה