טיפול בדיקור

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

24/03/2010 | 22:36 | מאת: יונינה

שלום ד"ר לאחרונה אובחנתי כפיברומיאלגית ובעבר טיפלתי בכאב ע"י שיאצו שכבר לא עוזר האם דיקור יכול לעזור? (קראתי שנקודות הדיקור נמצאות בדיוק בנקודות הלחיצה בגוף). תודה.

27/03/2010 | 22:54 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יונינה, כמו במחלות אחרות, ובתסמונות כאב מסיבות אחרות, ניתן לנסות דיקור על ידי מישהו מקצועי. דיקור יכול לעזור להפחית כאבים אך אינו יעיל אצל כל המטופלים.. במקרה של פיברומיאלגיה , כדאי בכל מקרה לשלב את הטיפול עם פעילות גופנית סדירה. בברכה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה