קבלתי מרשם מפסיכיאטר לסימבלטה אמרו לא בסל התרופות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

09/03/2010 | 16:08 | מאת: דורון ר

שאלתי רופאי הראמוטולוג המליץ לי לפסיכיאטר והפסיכיאטר רשם לי כדור שינה וכדור סימבלטה לתמהוני כשרופאי הגיש מכתב לוועדה להכיר בסל התרופות לא אישרו שלחתי מכתב לכלליתפניות הציבור ואמרו שאני יכול לקנות בפרטי כי לצערם לא בסל התרופות הפסיכיאטר רשם שאני בדיכאון אך לא בדיכאון סנצ'ורי שזה לא אובדן עצמי האם בגלל זה לא אישרו לי או שזה באמת לא בסל התרופות כשפסיכיאטר נותן אודה לתשובה עם מקורות

15/03/2010 | 15:17 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דורון, סימבלטה רשום בארץ לטיפול בפיברומיאלגיה, דיכאון ונורופתיה סכרתית, אך לצערי נמצאת בסל תרופות רק לנורופתיה. לכן פסיכיאטר וראומטולוג יכולים להמליץ אך הקופה אינה חייבת לממן. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה