האם מומלץ ליטול את הכדורים להפחתת הכאבים?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/03/2010 | 21:53 | מאת: נטלי

ענינ052שלום אני בת 23 וחולה כבר 3 שנים בפיברומאלגיה כשהתיעצתי עם רופא הוא המליץ על כדורים שמדכאים את הכאב לאחר בירור גיליתי שהם לא במיוחד למחלה אלא כדורים נגד דיכאון במינון נמוך וצריך ליטול אותם לפני השינה כי ברמת העיקרון הם מרדימים השאלה היא האם ממוצלץ לקחת אותם בידיעה שהם נגד דיכאון וגורמים לעייפות ובעצם להתמכר אליהם.. אשמח לעזרתך...נטלי

09/03/2010 | 12:32 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטלי, אני מניחה שאת מתכוונת לתרופה בשם אלטרולט? אם כן, טיפול זה מאד מומלץ בפיברומיאלגיה. זו תרופה ממשפחת האנטי-דיכאונים אך במינון קטן, היא משפרת את איכות השינה, היא מפחיתה רמת הכאבים אך אינה תרופה "נגד" כאבים, ומשפרת את ההרגשה הכללית. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה