הפסקת סימבלתה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

03/02/2014 | 13:09 | מאת: עירית

050שלום, אני נוטלת סימבלטה 60 מ"ג מזה מעל שנה. על רקע עצירות מתמשכת אני מנסה בהדרגה להפסיק. לפני שלושה ימים ירדתי ל 30 מ"ג . החל מהיום השלישי יש לי כאב ממוקד בשכמות כמו צביתות/ התכווצות מידי פעם. כאב חד שבא וחולף. האם אילו תסמיני גמילה? איך אני מתמודדת איתם. תודה, עירית

03/02/2014 | 13:28 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עירית לא בהכח מדובר בתסמיני גמילה.. תמישכי עוד כמה ימים עם 30 מג ותוספי כדור פשוט נגד כאבים לפי הצורך. בהמשך תנסי לקחת יום כן יום לא לפני שתפסיקי לחלוטין. ברכה

03/02/2014 | 14:53 | מאת: עירית

תודה על התשובה המהירה. עוד שאלה ...אני סובלת מעצירות כרונית מאז שהתחלתי ליטול את התרופה ורק מסיבה זו אני מעוניינת להפסיק. הסיבה לנטילת הסימבלתה היא כאבי שרירים באזור השכמות. במידה ויהיה שיפור לגבי העצירות במינון של 30 מ"ג , יש אפשרות שאמשיך במינון המוקטן? או מינון כזה אינו טיפולי / אפקטיבי בכלל?

מנהל פורום פיברומיאלגיה