בירור לגבי כאבים לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/12/2013 | 13:17 | מאת: ת.ע

שלום רב, אובחנתי לפני מס' חודשים כסובל מפיברומיאליגיה על ידי שני רופאים מומחים. קיבלתי טיפול תרופתי, שחייה, טיפול רגשי, פיזותרפיה וזה לא עוזר בכלל! יש לי בתקופה האחרונה כאבים עזים מאוד באזורים הבאים: המפרקים, הצוואר, השכמות, הכתפיים, הירך, הברכיים וכפות הרגליים. התרופה היחידה שעוזרת לי היא ארקוקסיה אבל במרפאת כאב הציעו לי לא לקחת כי מסוכנת לכליות. מה ניתן לעשות הלאה?

29/12/2013 | 14:25 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך האם בוצע בירור מקיף לשלול מחלה מפרקית דלקתית אצל ראומטולוג מומחה? אם לא, אז חשוב לעשות. אם כן, והכל נמצא תקין, אז יש לנסות טיפול בהידרוטרפיה, לנסות לשנות את הטיפול התרופתי ובעיקר להקפיד על פעילות גופנית קבועה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה