לאיזה רופא ללכת???

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

07/11/2009 | 12:49 | מאת: מיכל

שמי מיכל ואני בת 40 מעל חמש שנים אני סובלת מכאבים חזקים בשרירים בכל הגוף וכן גם בעצמות הימים הכי קשים שממש משביתים אותי בכאבי תופת איומים הם ימיי המחזור ובשעת מנוחה או שינה הכאבים אפילו יותר מאסיביים וכואבים.ניגשתי להמון בדיקות מצפיפות עצם על מיפוי עצם בדיקת ניאורולוג עד ראמטולוג שום רופא לא מצא ממצאים חד משמעיים למעט חשש לפיברומיאלגיה ובוא נאמר שאכן יש לי את המחלה מה עושים...?? מה לוקחים...? איך חיים אם זה..? יש לציין שלפני חודשיים מצאו לי חיידק בקיבה שדרש טיפול אנטיביוטי ארוך ואני אנמית מאז שאני ילדה ולפי הבנתי הבנתי שגם חייבת להיות סיבה לאנמיה ואני מציינת את כל הדברים הללו כדי לדעת אולי יש קשר לכל הבלאגן שלי.מה שעוד אני לא מוותרת לעצמי ועושה המון תרגילי מתיחות וקצת ספורט קל בבית וזה מה שדי מחזיק אותי אבל יש ימים פשוט קשים שמשביתים. אשמח לתשובה ותודה רבה מיכל

08/11/2009 | 22:04 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מיכל, את צריכה להיבדק על ידי ראומטולוג שמבין בפיברומיאלגיה ומוכן לטפל במחלה הזו . במידה וזאת אכן האבחנה, כמו שזה ניראה, הרופא יסביר לך איך להלחם במחלה : טיפול תרופתי, פעילות גופנית, הידרוטרפיה,טיפול פסיכולוגי לפי הצורך...יש דרכים לגרום לך להרגיש יותר טוב . בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה