גםאני אובחנתי לצערי

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

06/11/2013 | 21:02 | מאת: רנה

אני סובלת שנים מכאבים בפרקים בכתף ובכף הרגל ובכל מיני מקומות בגוף לסרוגין. הכאבים צצים בעיקר במנוחה. כשאני בתנוחת ישיבה הרגליים שלי משגעות אותי. אני מנדנדת אותן כל הזמן כדי לעמעם את הכאב. כבר התביישתי להכנס למרפאה עם עוד סיפור של עוד כאב בעוד מקום. אני לא ישנה בלילות. נרדמת בסלון בשעות הערב. כל הגוף כואב. יש לי בעיות עם בלוטת התריס. הכאבים התעצמו מאז הסיפור שהיה עם האלטרוקסין. הרופאה לא הבינה מה יש לי. ניסתה כל מיני טיפוליםת שלחה אותי למליון בדיקות וכלום. המדהים הוא שיש לי כאבים נוראיים וכשאני נוגעת במקומות הכואבים כאילו אין לי כלום. גם הרופאה לא הצליחה להכאיב לי. התעקשתי שיש לי דלקת פרקים ודרשתי לראות ראומטולוג. אנסה לתאר את החוויה שעברתי אצלו. הוא הושיב אותי והתחיל לגעת לי בנקודות מסויימות. הרגשתי כאילו טורנדו חלף על פני. צרחתי מכאבים. לא הבנתי האיפה הם צצו לי. הוא אמר שבוודאות אין לי דלקת פרקים, אלא פיברומיאלגיה. אני עובדת המון שעות ביום. מתפקדת מתוך עייפות כרונית. מתה מפחד מהרגע שבו תבוא הנפילה. למדתי לחיות עם הכאבים. לא נוטלת תרופות. לעיתים מאוד רחוקות אני לוקחת משהו נגד כאבים, אבל לרוב סובלת לא כל כך בשקט, אבל סובלת. בינתיים אין לי מה ללכת לשום ביטוח לאומי ושום כלום. הם לא מוכנים לדבר עם מי שעובד והכנסתו גבוהה. אבל ברגע שאזדקק להם, אני מקווה שיהיו לצידי כי אני משלמת היום לביט"ל המון בכדי לקבל את עזרתם בעת הצורך. הרבה בריאות

17/11/2013 | 20:47 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רנה אני מקווה שיחד עם האבחנה , קיבלת מהראומטולוג הנחיות לטיפול לשיפור תפקודך, ובראש וראשונה, הקפדה על פעילות גופנית מתונה וסדירה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה