מבקשת עצה לשיכוח כאבי פיברו

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/09/2013 | 08:06 | מאת: יוגלי

אני "מסומנת"הפיברוטית מעל 10 שנים לא היו לי כאבים ממש אלא איתותים קררר מאוד בחורף חם בקיץ עיקצוצים וכו' פרופ' בוסיקילא איבחןואותי והכין אותי שהתסמינים יבואו העוצמה בהמשך....ובאמת נכון לשנה האחרונה זה קורה.השבוע אני סובלת בצורה נוראית.לא רוצה עדיין לקחת את התרופות המוצעכן מקבלת מדי פעם זריקות וולטרן.האם יש פיתרון אלטרנטיבי.מוכר לכל הכאבים האלה שפשוט משתקים לי את החיים? אשמח לעצה .יוגלי

24/09/2013 | 18:58 | מאת: אורחת

לכל אחד מתאים טיפול אלטרנטיבי אחר, יש כאלה שדיקור סיני עוזר להם, יש רפלקסולוגיה, עיסוי, רייקי, זה עוזר לכמה ימים, ואז הכאבים עלולים לחזור, אומרים שהטיפול שהכי עוזר לפיברומיאלגיה הוא הידרותרפיה, טיפול במים

29/09/2013 | 13:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום יוגלי ידוע כי פיברומיאלגיה מתנהגת בעליות וירידות לאורך השנים, ויכולים להופיע תקופות של החמרה בכאבים . הטיפול החשוב ביותר הינו ביצוע פעילות גופנית מתונה סדירה באופן הדרגתי, כגון הליכה, שחייה או אופניים. דבר נוסף חשוב הינו טיפול בהידרוטרפיה שניתן לקבל דרך הקופה. בברכה

10/10/2013 | 04:45 | מאת: חדוה חכמון

גם אני מקבלת נורמלט 25מילגרם וזה לא עזר אז הוסיפו לי לוריון 2כדורים בלילה וגם אני יישנה מתשע וכמה כבר בשעה שתיים וזה

מנהל פורום פיברומיאלגיה