האם יש לי פיברומיאלוגיה?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/09/2013 | 15:54 | מאת: ורד

בס"ד. שלום. אני סובלת כ- 3 חודשים מעיקצוצים קשים בכל הגוף, דבר שמשגע אותי. אני מגרדת ופוצעת את כל גופי. רופא העור ניסה טיפול לסקביאס, בדיקות אלרגיה, זריקת קורטיזון וכו'. כלום לא עזר. צילום חזה תקין. כל מקום שאני מגרדת,נעשה כחול. אני לא ישנה מרוב עיקצוצים, נימול גם בראש לפעמים, אני עצבנית וכו'... איך אדע אם יש לי פיברומיאלוגיה?

24/09/2013 | 18:54 | מאת: אורחת

תחשבי איזה שינוי עברת לפני שלושה חודשים, אולי את אלרגית למזרון עליו את ישנה, אולי למזון חדש, אולי מדובר בטפיל. יש מטפלים שעובדים עם מכשיר בשם ביקום לאבחן במה מדובר.

29/09/2013 | 09:21 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ורד, פיברומיאלגיה הינה תסמונת שמתאפיינת בעיקר בכאב, ולפי התלונות שלך, אינך סובלת מכאבים.. תחושת עיקצוצים מפושטת יכולה להופיע כחלק מפיברומיאלגיה אך בדרך כלל בנוסף לתסמינים המרכזיים של ה מחלה. מומלץ להשלים בירור נורולוגי ועור. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה