clonex

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

16/09/2013 | 11:26 | מאת: מטי

שלום וברכה, ביקרתי אצל רואמטולוג והוא המליץ לקחת clonex לטיפול בפיברומיאלגיה. התחלתי לקחת ותופעות הלווי הם מאוד לא נעימות. פניתי לאינטרנט וראיתי שורה ארוכה של מאמרים מעורירי דאגה עמוקה לגבי שימוש בתרופה זו. אני רוצה להפסיק מיד להשתמש בתרופה אבל כתוב גם שאסור להפסיק בבת אחת. מה את ממליצה לי לעשות? תודה רבה.

29/09/2013 | 09:04 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום מטי, אכן קלונקס אינה תרופה מומלצת לטיפול בפיברומיאלגיה... יתכן והרופא שרשם אותה התרשם ממצב חרדתי קשה?? בכל אופן, ניתן להפסיק את התרופה בהדרגה בלבד ובהשגחה של הרופא המטפל שלך. במקביל, יש להתיעץ עם ראומטולוג שמטפל בפיברומיאלגיה על מנת לקבל טיפול הולם למצבך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה