חיסון פוליו

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/08/2013 | 14:35 | מאת: רותי

אני סובלת מפיברומאלגיה ומטופלת כרגע בהזרקות לידוקאין ותרופות קולקיצין וסימבלטה 60 מ"ר 3 נכדי קיבלו את החיסון היום 20/8/13 בטיפת חלב האם הקירבה לנכדים מהווה איזו שהיא סכנה לגבי? תודה רותי

21/08/2013 | 12:09 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום רותי אין בעייה בכלל בין פיברומיאלגיה לחיסון פוליו, אך את נוטלת גם קולכיצין, כניראה מסיבה אחרת.. רצוי להקפיד על היגיינה טובה עם הנכדים, לא לחלק איתם כלים ושירותים, ולהימנע מלהחליף להם חיתולים למשך 3 שבועות. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה