טיפול ביוגה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/07/2013 | 20:07 | מאת: איריס

שלום לכולם, לפני 12 שנים אובחנתי כחולה בפיברומיאלגיה. ניסיתי טיפולים אלטרנטיביים שונים,חלקם עזרו וחלקם לא. מזה שנה אני מתרגלת יוגה אצל מדריכה מקסימה.היא מאוד קשובה לתחושות ולצרכים שלי ומתקדמת לפי הקצב והיכולות שלי. בהחלט מרגישה שיפור בירידה בעוצמת הכאב,בגמישות,שיויי משקל ורגיעה נפשית. מאוד ממליצה ! מי שירצה מידע נוסף,נא לפנות במסר פרטי ואשמח למסור פרטים.

11/07/2013 | 14:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום איריס, אני שמחה שמצאת טיפול שמסייע לך. יוגה בהחלט מומלץ בטיפול בפיברומיאלגיה ומשפר את המצב גם במישור הפיזי וגם במישור הנפשי. מומלץ!

05/08/2013 | 17:19 | מאת: פרטית

05/08/2013 | 18:00 | מאת: איריס

[email protected]

מנהל פורום פיברומיאלגיה