אלי כהן 12 בת ים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/06/2013 | 21:43 | מאת: my

מאז כחצי שנה אני משתמשת בא תרופת איכסל פעמיים ביום 0.25 כל כדור חשה יובש בפה מצידי הלשון יש לי ריר מר למים טעם מאוד מר ומתכתי שבפעם הייתי שותה רק מים והגרוע אני כל הזמן צוכת שתיה או דברים מתוקים בגלל היובש ומהרירות ואני פוחד להיבדק שלא גרמתי לי לערכים סוכרתיים. תשובה דחופה בבקשה

04/07/2013 | 11:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, התופעות שאת מתארת יכולות להיות תופעות לוואי של טיפול באיקסל. אם זה מפריע לך מאד, ניתן לנסות להחליף את הטיפול לתרופה אחרת בתקווה שזה ישתפר. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה