כאבי פנים עורף שריר הלעיסה נודדים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/06/2013 | 16:23 | מאת: חן

לד"ר ולארי תודה על תשובתך אך כאבים נודדים ושריר הלעיסה תפוס כרונית לא מתאים לפיברומאלגיה למרות שזה רק באזור הראש והצוואר, אני מסתובבת כך בן אלפי רופאים שנים ואף אחד לא יודע מה יש לי???

11/06/2013 | 17:59 | מאת: שימרית

קראתי מאמרים שגברים סובלים רק משרירי הפנים והצוואר יכול להיות רק שרירי הפנים והצוואר

13/06/2013 | 10:20 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום חן אם יש כאבים כרונים במפרקי הלסתות, יכול להיות שמדובר בchronic temporomandibular joint disorder, שזה סוג של מחלה פונקציונאלית דומה לפיברומיאלגיה , אך רק באזור הלסתות. בברכה

15/06/2013 | 18:13 | מאת: חן

אכן כמו שאמרתי יש לי כאב כרוני לא רק בלסתות גם בפנים ובצוואר ובעורף אשר נודדים כל הזמן לאחרונה לאחר משברק נפשי עבר גם לכתף וליד האם יש קשר לפיברומיאלגיה

מנהל פורום פיברומיאלגיה