פיברומיאלגייה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/02/2010 | 18:58 | מאת: דניאל

לפני שבועיים לאחר אין ספור בדיקות אישרו לי שיש לי פיברומיאלגיה אני נכנסתי לדיכאון עמוק בעקבות כך והרופאה הציעה כדור בשם אלטרול ,שהבטיחה לי שהוא ירדים אותי בלילה אבל אני מתנגדת לכדורים נוגדי דיכאון ,והרופאה אמרה לי שאין בידה לעשות כלום האומנם אים תרופה לזועה הזאת שקוראים לה פיברומיאלגיה?

11/02/2010 | 22:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דניאל, כמו שהסברתי בכמה תשובות קודמות, אלטרולט הינה תרופה ממשפחת האנטי-דיכאונים אך במינון פי 10 יותר נמוך מהמינון בשימוש בדיכאון. התרופה משפרת את איכות השינה, מפחיתה את העייפות ומפחיתה כאבים. בנוסף, יש בדרך כלל מעט תופעות לוואי. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה