אלטרולט עלול להעלות את לחץ הדם?

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

10/02/2010 | 14:48 | מאת: ירון

אני משתמש באלטרולט ושמתי לב שלחץ הדם שלי עלה. אמנם לא גבוה מאוד, אבל במגמה של עליה. האם האלטרולט עלול לגרום לעליה בלחץ הדם? ואם כן - איזה תרופה אחרת מתאימה? הבעיה שלי היתה התעוררות מוקדמת מדי, ואח"כ אני כבר לא נרדם

11/02/2010 | 22:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ירון, אלטרולט בדרך כלל אינו מעלה לחץ דם. אם כבר , יכול לגרום לירידה בלחץ הדם. ממליצה להמשיך את התרופה ולבצע מעקב לחץ דם אצל רופא המשפחה ולהחליט לפי המדדים בצורך בטיפול אנטי-היפרטנסיבי. בברכה.

מנהל פורום פיברומיאלגיה