שאלה רעיונית איך לנהוג

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

14/01/2013 | 19:10 | מאת: עמיקם נביס

מצב: חולה באנקילוזינג ספונדליטיס זקוק ל 2 כדורים ליום אחד בבוקר ואחד בערב של משכח כאבים דלקתיים ללא סטרואידים במשך חודש אחד סה"כ 60 כדור. החולה באי בודד ויש לו רק 30 כדור ורק עוד 30 יום יביאו אספקה איך ינהג? האם יקח 15 יום 2 כדורים ליום אחד בבוקר ואחד בערב ו 15 יום יסבול או יקח כל יום כדור אחד ויסבול בחלק השני של היום או יקח כל בוקר חצי כדור וכל ערב חצי כדור יסבול כל היום אבל פחות

15/01/2013 | 10:08 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, לאנקילוזינג ספונדיליטיס פעיל עם כאבים שמצריכים טיפול ממושך במשכחי כאבים, יש טיפול אנטי דלקתי יעיל ובטוח , טיפול ביולוגי הניתן בזריקות. תפנה לראומטולוג על מנת לקבל טיפול מותאם למחלתך. בברכה

15/01/2013 | 10:16 | מאת: עמיקם נביס

כפי שכתבתי החולה נמצא באי בודד עד שיגמרו ה 30 יום אין לו שום אפשרות להגיע למרפאה וזה המצב מה הרפואה ממליצה לעשות

15/01/2013 | 10:23 | מאת: קלי

מעניין שאלה של מישהו במצב שאינו יכול להגיע לשום גורם רפואי עונים לו שיגש לגורם רפואי? נראה שכל הפורום הזה נועד למשוך חולים לטיפול ביולוגי, ומי שעונה על השאלות זה לא הרופאה אלא הפקידה שיש לה תשובות מוכנות בשיטת העתק הדבק.

מנהל פורום פיברומיאלגיה