שאלה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/12/2012 | 16:13 | מאת: דן

האם הכדור מירו גם מתאים לפיברומילאגיה כי אני סובל מחרדות גם האם יכול לעזור בכאבים גם הרופא המליץ סימבאלתה ואני סובל מסכרת גם וקיים אצלי כבד שומני והבנתי שהסימבאלתה כדור שמתפרק בכבד מה כדאי והאם אין בעיה אם הסימבלתה כדור קסנקס שאני לוקח מרגיע את החרדה והכאבים תודה

01/01/2013 | 11:17 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום דן, מירו הינה תרופה טובה לחרדות אך אינה תרופה לטיפול בפיברומיאלגיה ואינה מפחיתה כאבים באופן ישיר. לעומת זאת, סימבלטה הינה תרופה אנטי-דיכאונית שמטפלת גם בכאבים של פיברומיאלגיה. אם אין הרעה בתפקודי כבד, אין בעיה לקחת אותו. תתיעץ עם הפסיכיאטר שלך על השילוב התרופתי האופטימאלי בשבילך בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה