שלום לך

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/12/2012 | 13:36 | מאת: הניה

הפנו אותי להידרוטרפיה וזה היה לי קשה. אחרי פעם אחת לא הצלחתי להגיע חודש ואחרי פעם שניה חודשיים ולכן לא המשכתי להגיע. הפיזיוטרפיסטית אמרה לי שהיא יודעת מה זה פיברומיאלגיה וההתעמלות בסדר ולא קשה מידי. אני לא צועדת כי אין לי כוח להתלבש ולצאת. אימצתי כלבה שאולי היא תעודד אותי לטייל איתה אבל בסוף בעלי יוצא איתה. אני עושה פלדנקרייז אצלי בבית כאשר אני פסיבית פעם בשבוע והמצב עם השנים לא נהיה יותר גרוע. היתרון בבית שבכל מצב המטפלת מגיעה וכך אני לא מפסידה טיפולים. והיא מטפלת בי בכל מצב. מה אני יכולה לעשות עוד כדי שהמצב יהיה יותר טוב. אפילו שיפור של עשרה אחוזים זה משהו בשבילי.

01/01/2013 | 11:00 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום הניה, את צריכה לעשות בידיוק מה שקשה לך לעשות: לצאת, לעשות פעילות גופנית אפילו מינימאלית! אני מבינה שקשה לך, אך את צריכה להתחיל פעילות כמו הליכה למשך 10 דקות ביום, וליט לעט לעלות את המינון , וללכת כל יום , אפילו אם זה 20 דקות-חצי שעה. ההתחלה תהיה קשה לך, אבל תיראה שככל שתעשי, יהיה לך קל יותר ותרגישי טוב יותר! בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה