שרירים תפוסים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

11/12/2012 | 21:43 | מאת: ליאת

שלום רב, בת 57 סובלת מקוצר נשימה מטופלת בונטולין ואינהלציות, מזה מספר חודשים סובלת משרירים תפוסים בחלק הפנימי של השוקיים, בכפות הידיים והאצבעות,התכווצויות מתחת לצלעות ובגב , רמת הכאב חזקה מאוד (סובלת מזה שנים מפריצת דיסק). האם זוהי פיברומיאלגיה??? תודה מראש

24/12/2012 | 18:28 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום ליאת, על מנת לקבוע אבחנה, יש לשמוע בידיוק מאיזה סוג כאבים מדובר ולבדוק אותך. תקבעי תור לראומטולוג ותבקשי מרופא משפחה בדיקות דם רלוונטיות לקראת הביקור. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה