איבחון

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

29/11/2012 | 16:28 | מאת: אירית

שלום וברכה, אני נודדת בין רופאים במטרה להבין מדוע אני כה עייפה וכאובה (כאבי ראש, שרירים תפוסים ובעיקר עייפות אינסופית בלא קשר למאמץ שהושקע באותו יום), וטרם מצאתי פתרון. נתקלתי בפורום זה ואולי תוכלי בבקשה להסביר לי למי עליי לפנות על מנת לאבחן פיברומיאלגיה? מי הרופאים המטפלים בכך? האם ראומטולוגים או אחרים? תודה רבה מראש.

06/12/2012 | 08:14 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אירית, לפי התלונות שלך, חשוב באמת לשלול פיברומיאלגיה. יש לקבוע תור לראומטולוג על מנת לאבחן ולקבל טיפול. לצערי, לא לכל הראומטולוגים, יש נכונות לטפל בפיברומיאלגיה, אבל חשוב בשלב ראשון להיבדק, לבצע את הבדיקות דם הנחוצות , ולשלול מחלות שרירים ומפרקים אחרות. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה